Yritysrekisteri

Olemme kylpyhuoneremontteihin, kuivien tilojen laatoituksiin ja muihin lattianpäällystystöihin erikoistunut yritys. Teemme työt laadukkaasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

* VTT-vedeneristyssertifikaatti
* Kotitalousvähennyskelpoinen
* Takuutyönä

Pyydä tarjous tai ilmainen arviokäynti!

Valmistamme käsin veistettyjä hirsirakennuksia sekä teemme vanhojen hirsirakennusten kunnostuksia.

Varastotie
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
0405174296
lauriamman@gmail.com

Yhteyshenkilö

Lauri Ämmänpää
0405174296
lauriamman@gmail.com

Tarjoamme Majoitus-,lounas-, kahvila- ja pitopalvelutoimintaa Särkijärven vanhalla koululla.

Kouluntie 3
91640 Särkijärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
0452394450
sarkijarvenhelmi@gmail.com

Yhteyshenkilö

Kimmo Holopainen
0452394450
sarkijarvenhelmi@gmail.com

Rakennusten korjaustoimintaa ja koneiden (nosturi, traileri yms.) vuokraus. Projektiemme kuvaukset Facebook -sivuillamme.

Vanhatie 52
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
050 058 8080
utahalli@utanet.fi

Yhteyshenkilö

Mikko Kemilä
050 058 8080
utahalli@utanet.fi

Työnohjausta, konsultaatiota ja psyykkistä tukea esimiehille ja työyhteisöille.

Kaisa Mirano
Työnohjaaja, prosessikonsultti, psykoterapeutti, sosiaalipsykologi

Fiscal Info TV -ohjelmisto

Info TV –ratkaisun avulla voidaan kehittää tiedonkulkua, markkinointia ja viihtyvyyttä niin yrityksissä kuin julkisissa tiloissa. Helppokäyttöisen järjestelmän tekniset ominaisuudet ovat testattuja ja laatua kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Fiscal Info TV-ohjelmisto on suomalainen avainlipputuote.

Turvassa Kotona -palvelu

Minnan Apu Oy:n kehittämän Turvassa Kotona -palvelun avulla voidaan seurata etänä kotona yksin asuvan henkilön toimintakykyä. Nykyteknologian avulla kotiin asennettavilla langattomilla liiketunnistimilla luodaan toimintaympäristö, joka seuraa asukkaan päivittäistä liikkumista. Mikäli jotain tavanomaisesta poikkeavaa on tapahtunut, järjestelmä antaa informaation asiakkaan ennalta määräämälle henkilölle, jolloin tämä tietää ryhtyä toimenpiteisiin.

Ahmastie 76
91660 AHMAS

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
040 7484 622
Kotisivu Ulkoinen sivu
minna@minnanapu.fi

Yhteyshenkilö

Minna Kumpulainen
040 7484 622
minna@minnanapu.fi

Kuljetusliike Moilaspojat Oy toimii Utajärvellä jo viidettä vuosikymmentä. Valtaosa toiminnastamme keskittyy puutavarankuljetukseen; teemme myös maansiirto- ja tienhoitotöitä auraukset mukaanlukien sekä myymme maa-aineksia. Monipuolinen kalustomme käsittää mm. seitsemän puutavarayhdistelmää, kaksi sorakasettiyhdistelmää, kaksi soraseulaa, kaivinkoneen, pyöräkuormaajan sekä lanaus- ja aurauslaitteet.

Vastaamme kuljetustarpeisiisi vuosikymmenien tuomalla ammattitaidolla sekä nopeasti että luotettavasti. Soita.

Lähes 60-vuotias utajärvinen perheyritys Kinnusen Mylly Oy on kasvanut miljoona kiloa vuodessa jauhavasta paikallismyllystä yli sata miljoonaa kiloa viljatuotteita tuottavaksi kauppamyllyksi – yhdeksi maailman pohjoisimmaksi. Tänä päivänä valmistamme korkealaatuisia leivontajauhoja niin leipureille kuin kotitalouksillekin, laajan valikoiman turvallisia ja maittavia rehuja pohjoisen Suomen karjatiloille, sekä gluteenittomia kauratuotteita elintarviketeollisuuden käyttöön niin kotimaan myyntiin kuin vientiin.

Utajärven Pappilassa on majoitushuoneita sekä tiloja juhlaan ja muuhun kokoontumi-seen. Tarjoamme teille kodinomaiset kokoontumistilat ja piha-alueen. Voitte valmistaa juhlatarjoilun kokonaan itse tai käyttää haluamaanne pitopalvelua. Huolehdimme tarvittaessa ruuan tarjoilusta.

Sisällä tilat 40 hengen samanaikaiselle ruokailulle. Kesällä mahdollisuus hyödyntää upeaa ja väljää piha-aluetta.

Pipelife Finland Oy on yksi Suomen johtavista LVI-tuotteita valmistavista ja markkinoivista yrityksistä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet niin talo- kuin kunnallisteknisiin kohteisiin. Lisäksi valikoimamme kattaa sähkö- ja kaapelinsuojajärjestelmät ja jätevedenpuhdistusjärjestelmät.

Mustikkakankaantie 1
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
030 600 2200
Kotisivu Ulkoinen sivu
asiakaspalvelu@pipelife.fi

Yhteyshenkilö

Heikki Pirttikoski, tehtaanjohtaja
+358 400 190 426
heikki.pirttikoski@pipelife.com

Olemme maatalouden, kiinteistönhuollon ja teollisuuden koneisiin keskittynyt metallityöpaja Utajärvellä. Tuotevalikoimaamme kuuluu erilaisia luiska- ja vesijohtokauhoja, kaapeliauroja, routapiikkejä sekä Matti-lietevaunu, Matti-pumppukuormain ja Akseli-apuvaunu.

Myymme varaosia kaikkiin valmistamiimme tuotteisiin.

Tervakankaan Marjatila on perheyritys. Tilalla on viljelty mansikkaa vuodesta 1987. Yrittäjänä toimii Kalle Vimpari, joka on mansikanviljelijä toisessa sukupolvessa.
Meiltä saa kätevästi mansikkaa ympärivuoden; mansikan sesonkiaikana tuoreena ja muulloin pakasteena. Pakastemansikan toimitus edellyttää yhteydenottoa etukäteen. Tuoremansikan sesonkiaikana meiltä saa mansikat valmiiksi poimittuina - ne ovat aina samana päivänä poimittuja. Meillä ne ovat myös aina valmiiksi perattuja. Tuoremansikan sesonkiaikana tila on avoinna klo 9.00 - 18.00.
Olemme Facebookissa.

Pyhänsivuntie 976
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
045 1844 335
Kotisivu Ulkoinen sivu
kalle.vimpari@gmail.com

Yhteyshenkilö

Kalle Vimpari
045 1844 335
kalle.vimpari@gmail.com

Laadukas tilausravintola ja hotelli Merilän Kartano palvelee juhlassa ja arjessa. Luonnonkaunis ja rauhallinen ympäristö sopii virallisten tapahtumien kuten juhlien ja kokousten järjestämiseen sekä omatoimi- että ryhmämatkailijoiden vierailukohteeksi.

Merilän Kartano tarjoaa lisäksi ainutlaatuiset oheisohjelmat UNESCO Geoparkin alueella juuri Sinun ryhmäsi tarpeeseen.

Utacon on metallinkierrätykseen erikoistunut yritys. Keräämme, lajittelem-me ja jalostamme metalliromua teollisuu-den raaka-aineeksi. Metallinkierrätyksen lisäksi tomintaamme kuuluu:
- koneiden (raskas kalusto, maanrakennuskoneet yms.) myynti ja tuontipalvelut
- hydrauliikkaletkujen ja liittimien myynti/valmistus
- henkilöautojen ja raskaan kaluston rengasmyynti ja asennus
- käyttöraudan myynti
Vastaanotamme ja noudamme yrityksiltä ja yksityisiltä metalliromua. Yrityksille on mahdollisuus järjestää vaihtolava romun keräykseen.

Monipuolinen ruoka- ja tapahtumapaikka kaikenikäisille! Pizzoja, kebabeja, salaatti- ja grilliruokaa sekä maittava lounas noutopöydästä. Lisäksi synttärit, kokoukset yms. järjestyvät, myös isommalle porukalle.

Tsekkaa tapahtumat, aukioloajat ja tarjoukset Turkin taverna baari ravintola Facebook-sivuillamme. Aina parempi!

Vanhatie 46
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
041 3173 733
fatihce79@gmail.com

Yhteyshenkilö

Fatih Cengiz Demir
041 3173 733
fatihce79@gmail.com

Erilaisia pizzoja, kebabeja, hampurilaisia, salaatteja sekä kahvia ja leivonnaisia. Pizzoja saa myös gluteenittomina. Ajankohtaista tietoa meistä Utajärven Pizza & Kebab Facebook-sivuillamme.

Tilaa, nouda tai nauti paikan päällä!

Me olemme Metsä Group, kansainvälisesti toimiva suomalainen metsäteollisuuskonserni. Käytössämme on maailman paras uusiutuva raaka-aine, pohjoinen puu, jota hyödynnämme vastuullisesti ja tehokkaasti. Kaikki käyttämämme puuraaka-aine on sataprosenttisen jäljitettävää.

Vanhatie 50
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
010 777 0
Kotisivu Ulkoinen sivu

Yhteyshenkilö

Niina Ekfors
050 406 9732
niina.ekfors@metsagroup.com

Monipuolista apua kodin arkeen ja yrityksien tarpeisiin, mm: siivoukset, pihatyöt, lumen pudotukset, pintaremontit, ikäihmisten asiointipalvelut… Soita niin kerron lisää palveluistani ja hinnoista.

Palveluksessasi Timo!

Oravatie 1
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
0400-157992
tinde0710@gmail.com

Yhteyshenkilö

Timo Rämö
0400-157992
tinde0710@gmail.com

Teknikomi Oy on nuorta energiaa täynnä oleva LVI- ja sähköalan ammattilainen. Toimimme laajalla sektorilla energiamarkkinassa, toteuttaen vaativatkin projektit lämmönlähteiden vaihdosta yksityissektorilla aina isoihin aurinkovoimaloihin yrityssektorille.

PiipaLinen myy suomalaista käsityötä. Käsinpainetuista pellavakankaista tehdyt sisustustuotteet ja asusteet sekä käsin kuvioidut lasituotteet itselle tai lahjaksi.

Me Omaleipurilla leivomme laadukkaat leivät ja leivonnaiset laadukkaista lähialueen jauhoista. Valikoimaamme kuuluvat niin uunituoreet kuin pakastetut esipaistetut sekä kypsentämättömättömät leipomotuotteet.

Leipomotuotteistamme pääset nauttimaan tilaamalla ja noutamalla tuotteet suoraan myymälästämme tai suuntaamalla lähimpään Omaleipurin leipomotuotteita jälleenmyyvään kauppaasi. Tilaa haluamasi tuotteet helposti verkkosivujemme kautta tai tee tilaus suoraan puhelimella tai sähköpostilla.

Valmistamme mittatilaustyönä haluamasi asut arkeen ja juhlaan. Ompelemmme myös kodin sisustustekstiilit, kuten verhot ja tyynyt.
- Korjausompelut
- Mittatilausompelut
- Sisustusompelut
- Brodeeraukset
- Kalvo- ja sublimaatiopainatukset

Utajärven Yrityspuisto Oy pähkinäkuoressa:
- Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö
- kehittää erityisesti Mustikkakankaan ja Lämpötien teollisuusalueita sekä Rokua Geopark -matkailualuetta
- luo edellytyksiä uusien yritysten syntyyn sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa

Hiiliviisaassa kehittäjäkunnassa on pikkuisen parempi yrittää ja asua. Tule tutustumaan ja tekemään elinvoimaa meidän kanssamme!

Sale Utajärvi palvelee sinua joka päivä aamusta iltamyöhään. Meillä asioidessasi voit luottaa, että löydät valikoimista kaiken tarvittavan – pysyvästi edulliseen hintaan. Sale on aina lähellä!
Aukioloajat:
ma-la: 07:00-21:00
su: 11:00-19:00

Laitilantie 10
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
044 788 6166
Kotisivu Ulkoinen sivu
sale.utajarvi@sok.fi

Yhteyshenkilö

Sinikka Nurro
044 788 6166
sale.utajarvi@sok.fi

Suoritamme tilausmatkaliikennettä kahdella linja-autolla Suomessa ja ulkomailla, sekä maidonkeräystä yhdellä autolla.

Valmistamme liitereitä ja piharakennuksia pöyrähirrestä.
Toimitamme tuotteitamme koko Suomen alueelle.

Tuotteet:
liiteri 3x3
liiteri 4x4
Pariliiteri 3x9
Pariliiteri 4x10
Pariliiteri 4x11

Lisäksi tilauksesta.

Puolangantie 26
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
0505599595
Kotisivu Ulkoinen sivu
sokkelopuu@gmail.com

Yhteyshenkilö

Tero Karhu
0505599595
sokkelopuu@gmail.com

K-Market Meirami - kauppias hoitaa homman tarjoamalla asiakkailleen monipuoliset palvelut ja tuoreet valikoimat aidosti läheltä.

Aukioloajat:
ma-la: 08:00-21:00
su: 11:00-20:00

Rokuan Tähti on 362 neliön tasokas huvila 20:lle hengelle. Huvila sijaitsee Rokua Geoparkin sydämessä hyvien palveluiden äärellä. Tähti soveltuu erinomaisesti kokouksiin ja virkistykseen kuin perhelomailuun ja juhliin. Tähdessä majoittuu isompikin porukka!

Tähti sijaitsee aivan kylpylähotelli Rokua Health&Spa:n palveluiden tuntumassa. Huvila on kolmikerroksinen ja huvilassa on 10 makuuhuonetta, tilava tupakeittiö yhteiseen kokoontumiseen sekä sauna- ja suihkutilat.

Lisäksi:
Tilaussavusauna ja kylpypalju
Fatbike-vuokrausta Rokualla ja tilauksesta koko Rokua Geoparkin alueella (kuljetus järjestyy)
Lumikenkien vuokraus
Kalastusretket Oulujoelle ja Oulujärvelle
Kalastuskajakkien vuokraus

Haadex Oy omistaa Utajärven Mustikkakankaalla toimivan sahan, jonka liiketoimintaan kuuluu tuotteiden vienti ulkomaille. Ostamme sahalle mänty- ja kuusipikkutukkia (lpm 9 - 16 cm).

Mustikkakankaantie 3
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
040 052 2571
kari@haadex.fi

Yhteyshenkilö

Kari Korja
040 052 2571
kari@haadex.fi

Utajärvellä sijaitsevassa Riannassa saat osaavissa käsissä monipuoliset kampaamopalvelut. Liikkeessämme on myös myytävänä laaja valikoima meikki- ja kampaamotuotteita. Kätevä ajanvaraus netissä.

Vanhatie 50 L1
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
040 838 4908
Kotisivu Ulkoinen sivu
posti@rianna.fi

Yhteyshenkilö

Anna Rikkola
040 838 4908
posti@rianna.fi

Ympäristö-, turvallisuus- ja laadunkehittäminen, sähköinen dokumentaatio.
Laatuanalyysit, laadun arvioinnit ja sertfiointiin valmistautumiset.
Vesistöjen/ kosteikkojen kunnostussuunnittelu
Viestinnän ja tiedottamisen kehittäminen
(Navikointiohjelmien ja koiratutkien myynti)

Metsänhoitoyhdistys Rokua-Paljakka toimii Utajärven, Vaalan ja Puolangan kunnissa. Olemme metsänomistajan apuna puukaupassa sekä metsänhoitotöiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Palvelemme metsänomistajia kaikissa metsän hoitoon ja käyttöön liittyvissä asioissa. Tunnemme paikallisen puumarkkinatilanteen ja ajamme metsänomistajan etua.

Toiminnanjohtaja Jukka Kauppinen, puh. 044 0167 100, jukka.kauppinen@mhy.fi

Utajärven Autohuolto Oy on vuodesta 2010 asti toiminut
monimerkki korjaamo,huollamme ja korjaamme autot ja
pienkoneet ammattitaidolla.

Kalevalainen jäsenkorjaaja
Jalkojen hoidon ammattitutkinnon suorittanut jalkahoitaja
Klassinen vyöhyketerapeutti
Perushoitaja
Lisäksi perinteinen hieronta.

Kranu Oy on Oulussa sijaitseva, palveluiltaan koko maan kattava hakukoneoptimoinnin asiantuntijayritys.

Meidän tavoitteemme on olla helposti lähestyttävä ja ennen kaikkea luotettava kumppani alalla, jota vaivaavat niin käsiteongelmat kuin ennakkoluulotkin.

Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten sinun palvelusi löytyisivät helpommin!

Olen Oulunkaaren sosiaalipalvelujen tuottaja. Teen kotisiivouksia, kauppa- ja asiointipalveluja sekä pieniä kodin kunnossapito- ja korjauspalveluita. Teen myös yrityssiivouksia. Sekä tarjoilijan-kokin keikkatöitä.

Rantalehdontie 7
91660 Ahmas

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
0405025772
sanka1palvelu@gmail.com

Yhteyshenkilö

Sanna Kauppinen
0405025772
sanka1palvelu@gmail.com

Invera Oy on Utajärveläinen rakennusliike, joka työllistää paljon Utajärveläisiä ja Oulujokilaakson alueen ihmisiä.

Rakennamme luotettavasti ja ammattitaidolla kaikki rakennukset kesämökistä rivitaloihin saakka. Rakentamisen toteutamme toiveidesi mukaisesti haluamassasi laajuudessa. Olipa mielessä mikä tahansa rakentamiseen tai Utajärvellä asumiseen liittyvä asia, ota rohkeasti yhteyttä! Avustamme mielellämme myös sopivan rakennuspaikan löytymisessä ja rakennusluvan hankinnassa!

Maarakentamisen toimialalla toteutamme kaikki maarakennustyöt tarpeidesi mukaisesti ammattitaitoidolla ja luotettavasti!

Autamme mielellämme, kysy rohkeasti lisää!
Antti Vääräniemi 0401424146

Komulantie 5
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
0401424146
Kotisivu Ulkoinen sivu
toimisto@invera.fi

Yhteyshenkilö

Antti Vääräniemi
0401424146
antti.vaaraniemi@invera.fi

Ydintoimintaamme on elämykselliset ohjelma- ja tapahtumapalvelut, välinevuokraus ja majoituspalveluiden välitys.

Jaakonjärventie 2
91670 Rokua

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
0503721097
Kotisivu Ulkoinen sivu
info@rokuaoutdoors.com

Yhteyshenkilö

Keijo Kurttila
0503721097
info@rokuaoutdoors.com

Utajärven Osuuspankki on kauniissa Oulujokivarressa toimiva itsenäinen, taloudeltaan vahva ja vakavarainen OP Ryhmään kuuluva Osuuspankki.
Osuuspankkimme perustettiin v. 1911, joten olemme jo yli 100 vuoden ajan edistäneet asiakkaittemme turvallisuutta, hyvinvointia ja menestymistä.

Utajärven Osuuspankin asiakasmäärä on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Asiakasmäärämme jatkuva kasvu on paras osoitus asiakkaittemme tyytyväisyydestä palveluihimme. Pankkimme tarjoaa asiakkaillemme kaikkia nykyaikaisen finanssiyrityksen palveluita, pankkipalveluista varallisuudenhoitoon, vakuutuksiin ja asiantuntijapalveluihin.

Palvelemme kaikkia niitä, jotka ovat valinneet pankkimme omaksi pankikseen ja haluavat hoitaa asiansa tuttujen ja ammattitaitoisten toimihenkilöidemme kanssa. Meidän tapamme rakentaa luottamuksellisia ja kestäviä asiakassuhteita perustuu asiakkaidemme henkilökohtaiseen, ihmisläheiseen ja asiantuntevaan palveluun.

Vakavaraisena pankkina Utajärven Osuuspankki tarjoaa asiakkailleen edulliset pankkipalvelut ja omistaja-asiakkailleen lisäksi erinomaiset keskittämisedut ja OP-bonukset. Parhaat edut saat keskittäjäasiakkaana.

Utajärven Osuuspankkiin on helppo tulla ja saada haluamaansa palvelua, konttorissa, puhelimessa, verkossa tai mobiilissa. Henkilökuntamme auttaa Sinua hyödyntämään sähköisiä palveluja kuten verkkoasiointia tai e-laskupalvelua.

Olemme luotettava ja turvallinen kumppani elämäsi eri käänteissä.

Mikäli olet kiinnostunut pankkimme asiakkuudesta ja palveluista, ota yhteyttä, henkilökuntamme palvelee Sinua mielellään!

Vanhatie 35
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
0102589221
Kotisivu Ulkoinen sivu
utajarven@op.fi

Yhteyshenkilö

Terttu Hagelin
0102589220
terttu.hagelin@op.fi

Tarjoamme ammattitaidolla tilitoimistopalveluita: kirjanpitoa, palkanlaskentaa, laskutusta sekä neuvontaa. Nykyaikaiset ohjelmistomme mahdollistavat sähköiset palvelut, mutta myös perinteinen kirjanpito on mahdollista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Jätevesijärjestelmien suunnittelut ja neuvonta, sekä järjestelmien saneeraukset ja rakentaminen.

Traktoriurakointi kuten maansiirtotyöt, tien pientareiden niitto ja vesakon murskaus, lumityöt.

Komulantie 5
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
0401424146
info@intova.fi

Yhteyshenkilö

Antti Vääräniemi
0401424146
info@intova.fi

Hyvinvointihotelli Rokua Geopark alueen sydämessä. Meiltä löydät monipuoliset palvelut kokouksiin, tapahtumiin, sukujuhliin ja lomalle.

Kuntoraitti 2
91670 Rokua

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
0207819200
Kotisivu Ulkoinen sivu
myynti@rokua.com

Yhteyshenkilö

Tiina Ruotsalainen
-
markkinointi@rokua.com

Kampaamo-, kosmetologi- ja , hierontapalvelut Kylpylähotelli Rokua Health & Span yhteydessä.

Kuntoraitti 2
91670 Rokua

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
0207819200
Kotisivu Ulkoinen sivu
myynti@rokua.com

Yhteyshenkilö

Tiina Ruotsalainen
0207819200
tiina.ruotsalainen@rokua.com

Monipuoliset kuntoutuspalvelut. Fysio- ja toimintaterapiaa myös ilman lääkärin lähetettä.

Meillä avokuntoutuksessa käyvät saavat käyttää kuntosalia ja kylpylää veloituksetta poliklinikkakäyntien väliaikoinakin.

Kuntoraitti 2
91670 Rokua

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
0207819277
Kotisivu Ulkoinen sivu
kuntoutus@rokua.com

Yhteyshenkilö

Eija Väänänen
0207819376
kuntoutus@rokua.com

Lianjärven rannalla kävelymatkan päässä Rokua Health & Spa hotellista sijaitsevat viihtyisät ja hyvin varustellut loma-asunnot ympärivuotiseen käyttöön. Ekologisuus ja perinteiset mökkeilytavat on huomioitu käytännöissä.

Uniikkeja käyttövaatteita arkeen ja juhlaan tilaustyönä ja verkkokaupasta.

Alasuvannontie 11
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
0443276848
Kotisivu Ulkoinen sivu
helmikki01@gmail.com

Yhteyshenkilö

Riikka Koskinen
0443276848
helmikki01@gmail.com

Laadukkaat kampaamopalvelut vuodesta 2017 lähtien. Varaukset soittamalla tai Utajärven Parturi-Kampaamo Facebook-sivun kautta. Myytävänä myös kampaamotuotteita.

Vanhatie 46
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
045 2235552
ei sähköpostia

Yhteyshenkilö

Susanna Sipola
045 2235552
ei sähköpostia

Hoidamme erilaiset nosto- ja siirtotyöt sekä kuljetukset vankalla kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu kaikki tavaran noudosta toimitukseen ja nostoon asti.
Kalustoomme kuuluvat nosturiautot, joilla työ kuin työ onnistuu sujuvasti. Käytössämme ovat nosturit 28-36 metriin ja 30-110 tonnimetriin asti.
Vuokraamme myös saksilavanostinta, maksimi työskentelykorkeus 13m. Lava jatkettavissa 6m asti, leveys 2,35m.

Yrityksessämme on kaksi isoa esteetöntä taksia, molemmissa invahissit.
Palveluumme kuuluvat Oulunkaaren sopimusajot sekä normaalit taksikyydit. Tarjoamme myös tavarankuljetusta autoillamme. Meiltä voit tilata VIP-kyydit esim. häihin, polttareihin ja yritystapahtumiin.
Maksutavat:
-käteinen, debit ja credit card
-taksikortti (mainittava tilauksen yhteydessä)
-yrityslaskutus (lisätään toimistopalvelumaksu 5€)
Tilaukset p.044-3227995 tai 050-3306607

Kiertotie 7
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
044-3227995
sepontaksi@gmail.com

Yhteyshenkilö

Seppo Moilanen
050-3362288
sepontaksi@gmail.com

Mokopa Oy on raskaan kuljetuskaluston korjaamo Utajärvellä. Huollamme ja korjaamme kaikkea raskasta kuljetuskalustoa merkistä riippumatta vuosien kokemuksella. Korjaamollamme on myös A-lupa (saa korjata jarrujärjestelmiä).
Jäikö autosi tien päälle? Ei hätää, päivystyksemme palvelee 24 h vuorokaudessa numerossa 040 0975 666 tai 040 0180 520. Tarjoamme myös henkilöautojen katsastusta. Soita ja varaa aikasi numerossa 08 3117 171.
Lisäksi tarjoamme käyttöösi laadukkaat ja viihtyisät kokous- ja saunatilat. Tsekkaa kuvagalleria kotisivuillamme!

Hiltulantie 2
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
040 0180 520
Kotisivu Ulkoinen sivu
hannumoi58@gmail.com

Yhteyshenkilö

Hannu Moilanen
040 0180 520
hannumoi58@gmail.com

Tarjoan laajan valikoiman kotipalveluita: viikko- ja suursiivoukset, pihatyöt, kauppakäynnit,vanhusten ulkoiluttaminen yms. Toimin koko kunnan alueella. Ota rokeasti yhytettä niin kerron lisää palveluistani.

Oravatie 27
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
045 276 5755

Saat meiltä resepti- ja itsehoitolääkkeet, vitamiinit ja muut ravintovalmisteet, haavanhoitotuotteet, pesunesteet sekä paljon muita terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Olemme sinua varten valmiina auttamaan ja opastamaan kaikissa lääkehoitoihin ja muuhun terveydenhoitoon liittyvissä asioissa.

Tervetuloa!

Uudistetuissa tiloissa laadukasta fysioterapiaa, personal training-palveluita sekä hierontaa. Kuntoutusta ikäihmisille myös kotona tai hoivakodissa, tavoitteena toimintakyvyn ylläpito sekä arkisten toimintojen, kuten liikkumisen helpottuminen. Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Meillä on sopimukset myös Kelan vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen, sekä osaamista lantionpohjan- ja vatsalihasten erkauman kuntoutukseen. Liikunta- ja ruokavalio-ohjaukset kaikenkuntoisille!

Ahdistaako, jännittääkö, masentaako? Ohjaavatko lapsuuden ajan epäedulliset selviytymisekeinot ja tunnelukot arkeasi tai ihmissuhteitasi? Oletko miettinyt, että psykoterapia voisi olla kohdallasi ajankohtainen?

Jos koet tarvetta lähteä muuttamaan elämäsi suuntaa, niin otahan rohkeasti yhteyttä. Voimia ja jaksamista arkeen toivottelee
Mervi

ratkaisukeskeinen psykoterapeutti / skeematerapian lisäkoulutus / neuropsykiatrinen valmentaja

Rautatienkatu 16, 2. krs
90100 Oulu

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
044 361 7897
Kotisivu Ulkoinen sivu
mervi.marsynaho@gmail.com

Yhteyshenkilö

Mervi Märsynaho
044 361 7897
mervi.marsynaho@gmail.com

Mökkitalkkaroinnit, huoneistoremontit,
kodinremontit sis. sauna ja pesuhuone, maalaukset (myös ulkona), kirvesmiestyöt, pienet muutot yms.

Kallantie 3
91640 Särkijärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
044 297 0741
kylatalakkari@gmail.com

Yhteyshenkilö

Jarmo Mulari
044 297 0741
kylatalakkari@gmail.com

Kaipaako ruohonleikkurisi huoltoa tai korjausta? Kenties moottoripyöräsi, mönkijäsi tai moottorikelkkasi?

Pienkoneiden korjausta, huoltoa ja varustelua vahvalla ammattitaidolla asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Lisäksi mm. pienimuotoiset maalaukset , TIG-hitsaus ja ajoneuvojen sähkötyöt ja varustelu.

Alakyläntie 6
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
044 976 8938
Kotisivu Ulkoinen sivu
poweratvmail@gmail.com

Yhteyshenkilö

Jan-Erik Märsynaho
044 976 8938
poweratvmail.@gmail.com

Likakaivon tyhjennys, roskien haku ja vaihtolavat.

Puolangantie 18
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
040 501 4160

- Kodin pintaremontit ammattitaidolla
- Erikoismaalaustyöt
- Mikrosementoinnit
- Ulkomaalaustyöt

Lisäksi:
- Huonekalujen entisöinti- ja verhoilutyöt
- Pihatyöt, ruohonleikkaus

Aikaisempien projektien kuvauksia löydät Facebook ja Instagram -sivuillani.

Uittolenkki
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
044 020 0821
pintataituri@gmail.com

Yhteyshenkilö

Tanja Mikkonen
044 020 0821
pintataituri@gmail.com

Jalkahoitoa monen vuoden työkokemuksella.

Tonttikuja 2
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
040 726 8013
turi.mustonen@gmail.com

Yhteyshenkilö

Riitta Mustonen
040 726 8013
turi.mustonen@gmail.com

Kiviharjun tilalla viljelemme viljaa, mansikkaa, vadelmaa ja saskatoonia. Metsätalous on myös osa toimintaamme. Tuotamme oman metsän puusta polttopuita myyntiin. Meiltä saat myös taimikonhoitopalveluja.

Marjat myymme suoraan tilalta joko valmiiksi poimittuna tai itsepoimintana. Polttopuita toimitamme Utajärvelle, Muhokselle ja Vaalaan. Taimikonhoitopalveluja tarjoamme Utajärven, Muhoksen ja Vaalan alueelle.

Jari Leinonen 040 028 7946
Tuulikki Hyttinen 040 825 7629

Kiviharjuntie 5
91660 Ahmas

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
040 028 7946
Kotisivu Ulkoinen sivu

Valkeisen kioskilta voit ostaa herkullista grilliruokaa, jäätelöä, virvokkeita ja pientä naposteltavaa. Kioskilta voi myös vuokrata kota/saunaa ja sup lautoja sekä ostaa kalastuslupia. Kioski on auki kesä- ja heinäkuun seuraavasti:
MA suljettu
TI-LA 12-20
SU 12-18
Ajankohtaista tietoa löydät Facebookista @Valkeisenkioski

Alakyläntie 6
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
044 324 8001
iida.haataja@gmail.com

Yhteyshenkilö

Iida Haataja
044 324 8001
iida.haataja@gmail.com

Fysio-Center Utajärvi Ky on fysikaalinen hoitolaitos, joka tarjoaa korkealaatuisia fysioterapiapalveluita.

Erikoisosaamistamme ovat manuaalinen fysioterapia, neurologinen fysioterapia, LPG- hoidot, alaraajafysioterapia (Jalkaklinikka), lymfaterapia, akupunktio ja monipuolinen hierontapalvelu.

Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Käytössämme on Kelan suorakorvaus, joten maksat vain omavastuuosuuden. Fysioterapiaan voit tulla myös kaikkien vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksella.

DB-Paja on digitaalisiin ajopiirtureihin, sturdy nopeudenrajoittimiin ja dignita al-100 alkolukkoihin erikoistunut yritys.

Myös muut ajoneuvojen sähkötyöt sekä vikadiagnostiikkaa.
Lisäksi tietokoneiden ja tietoverkkojen, puhelimien korjausta ja käyttöönottoa ja käytön opastusta.
Joissakin tapauksissa voin palauttaa hajonneesta tietokoneesta, tabletista ym. valokuvat tai asiakirjat.
Myös valokuitujen huoltoa ja paikallisten valokuituverkkojen rakentamista.

Hiltulantie 2
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
041 725 7687
Kotisivu Ulkoinen sivu
pekka@db-paja.fi

Yhteyshenkilö

Pekka Peltoniemi
041 725 7687
pekka@db-paja.fi

Rokuan Rengas Oy 30 vuoden kokemuksella.

Myy uudet renkaat autoihin, kuorma-autoihin sekä traktoreihin. Myös asennukset, paikkaukset ja sisärenkaat.

Liekotie 10
91660 Ahmas

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
040 081 1449

Utajärvellä sijaitseva Hautakivityöt Jukka Oilinki palvelee ammattitaidolla kaikissa hautakiviä koskevissa asioissa.

Käytössämme uusi hautakivien suunnitteluohjelma, jolla saadaan helposti suunniteltua yksilöllinen hautakivi. Suoritamme vanhoihin kiviin lisänimien kaiverruksia ja entisöintejä.

Tarjoamme kaikki alan työt vuosien tuomalla kokemuksella, aina laadusta tinkimättä. Meiltä saat palvelua juuri oman tarpeesi mukaisesti, kun kyse on hautakivistä. Soita meille ja kysy lisää, tai poikkea käymään.

Vanhatie 29
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
040 091 7217
hautakivityot@gmail.com

Yhteyshenkilö

Jukka Oilinki
040 091 7217
hautakivityot@gmail.com

Kukka- ja hautausalan palvelut yli 20 vuoden kokemuksella. Ammattitaitoiset sitojamme palvelevat Teitä kaikissa kukkasidontaan liittyvissä asioissa, niin ilon kuin surunkin hetkellä. Pystymme toimittamaan kukkalähetykset kaikkialle Suomeen. Verkkokauppamme palvelee 24 / 7.

Kun suru kohtaa, haluamme palvella lämmöllä, luottamuksellisesti ja omaisten toiveita kuunnellen. Hautauspalveluumme kuuluu arkut, uurnat, kuljetukset, hautakivityöt ja ja muistotilaisuuksien järjestäminen.

Rukakonkelo tarjoaa laadukkaat puitteet viettää lomaa, sekä talvella että kesällä.

Korkeatasoinen loma-asunto sijaitsee 3000m2:n tontilla, lapsiystävällisellä alueella, tien päässä ja lähellä Rukan palveluita.

Kaikenlaiset rakennustyöt.
Terassit,ulkoverhous,panelointi.

Lehtolankuja 2
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla Ulkoinen sivu
0400426580
vesa.saarenpaa8@gmail.com

Yhteyshenkilö

Vesa Saarenpää
0400426580
vesa.saarenpaa8@gmail.com

Asianajotoimistona hoidamme kokemuksella, ripeästi ja kustannustehokkaasti asiakkaidemme riita- ja rikosasiat sekä asiakirjojen laadinnan. Perintätoimistona perimme asiakkaittemme saatavia.

Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaitamme oikeudellisissa ongelmissa useimmilla elämänalueilla ja toimialueilla.

Klassista hierontaa, purentalihashierontaa, fasciakäsittelyä, kinesioteippausta.