Olemme kylpyhuoneremontteihin, kuivien tilojen laatoituksiin ja muihin lattianpäällystystöihin erikoistunut yritys. Teemme työt laadukkaasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

* VTT-vedeneristyssertifikaatti
* Kotitalousvähennyskelpoinen
* Takuutyönä

Pyydä tarjous tai ilmainen arviokäynti!

Sillankorvantie 12 B2
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
0445114146
Kotisivu
jarkko.huovinen@jhplaatoitus.fi

Yhteyshenkilö

Jarkko Huovinen
0445114146
jarkko.huovinen@jhplaatoitus.fi

* Kylpyhuoneremontit ja muut lattianpäällystystyöt

* VTT:n vedeneristyssertifikaatti

* Kotitalousvähennyskelpoinen

* Takuutyönä

Pyydä tarjous tai ilmainen arviokäynti numerosta 044 511 4146!

Fiscal Info TV -ohjelmisto

Info TV –ratkaisun avulla voidaan kehittää tiedonkulkua, markkinointia ja viihtyvyyttä niin yrityksissä kuin julkisissa tiloissa. Helppokäyttöisen järjestelmän tekniset ominaisuudet ovat testattuja ja laatua kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Fiscal Info TV-ohjelmisto on suomalainen avainlipputuote.

Ahmastie 76
91660 AHMAS

Avaa sijainti kartalla
044 591 2360
Kotisivu
info@fiscal.fi

Yhteyshenkilö

Mika Kumpulainen
0400-687 100
mika.kumpulainen@fiscal.fi

Turvassa Kotona -palvelu

Minnan Apu Oy:n kehittämän Turvassa Kotona -palvelun avulla voidaan seurata etänä kotona yksin asuvan henkilön toimintakykyä. Nykyteknologian avulla kotiin asennettavilla langattomilla liiketunnistimilla luodaan toimintaympäristö, joka seuraa asukkaan päivittäistä liikkumista. Mikäli jotain tavanomaisesta poikkeavaa on tapahtunut, järjestelmä antaa informaation asiakkaan ennalta määräämälle henkilölle, jolloin tämä tietää ryhtyä toimenpiteisiin.

Ahmastie 76
91660 AHMAS

Avaa sijainti kartalla
040 7484 622
Kotisivu
minna@minnanapu.fi

Yhteyshenkilö

Minna Kumpulainen
040 7484 622
minna@minnanapu.fi

Siisti mesta ja maistuva ruoka, aukioloajat:
ma-to 7-17
pe 8-02
la 11-02
su suljettu

Vanhatie 31
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
08 382 790
sellin.baari@hotmail.com

Yhteyshenkilö

Niina Räihä
08 382 790
sellin.baari@hotmail.com

Kuljetusliike Moilaspojat Oy toimii Utajärvellä jo viidettä vuosikymmentä. Valtaosa toiminnastamme keskittyy puutavarankuljetukseen; teemme myös maansiirto- ja tienhoitotöitä auraukset mukaanlukien sekä myymme maa-aineksia. Monipuolinen kalustomme käsittää mm. seitsemän puutavarayhdistelmää, kaksi sorakasettiyhdistelmää, kaksi soraseulaa, kaivinkoneen, pyöräkuormaajan sekä lanaus- ja aurauslaitteet.

Vastaamme kuljetustarpeisiisi vuosikymmenien tuomalla ammattitaidolla sekä nopeasti että luotettavasti. Soita.

Lähes 60-vuotias utajärvinen perheyritys Kinnusen Mylly Oy on kasvanut miljoona kiloa vuodessa jauhavasta paikallismyllystä yli sata miljoonaa kiloa viljatuotteita tuottavaksi kauppamyllyksi – yhdeksi maailman pohjoisimmaksi. Tänä päivänä valmistamme korkealaatuisia leivontajauhoja niin leipureille kuin kotitalouksillekin, laajan valikoiman turvallisia ja maittavia rehuja pohjoisen Suomen karjatiloille, sekä gluteenittomia kauratuotteita elintarviketeollisuuden käyttöön niin kotimaan myyntiin kuin vientiin.

Utajärven Pappilassa on majoitushuoneita sekä tiloja juhlaan ja muuhun kokoontumi-seen. Tarjoamme teille kodinomaiset kokoontumistilat ja piha-alueen. Voitte valmistaa juhlatarjoilun kokonaan itse tai käyttää haluamaanne pitopalvelua. Huolehdimme tarvittaessa ruuan tarjoilusta.

Sisällä tilat 40 hengen samanaikaiselle ruokailulle. Kesällä mahdollisuus hyödyntää upeaa ja väljää piha-aluetta.

Pipelife Finland Oy on yksi Suomen johtavista LVI-tuotteita valmistavista ja markkinoivista yrityksistä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet niin talo- kuin kunnallisteknisiin kohteisiin. Lisäksi valikoimamme kattaa sähkö- ja kaapelinsuojajärjestelmät ja jätevedenpuhdistusjärjestelmät.

Mustikkakankaantie 1
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
030 600 2200
Kotisivu
asiakaspalvelu@pipelife.fi

Yhteyshenkilö

Heikki Pirttikoski, tehtaanjohtaja
+358 400 190 426
heikki.pirttikoski@pipelife.com

Olemme maatalouden, kiinteistönhuollon ja teollisuuden koneisiin keskittynyt metallityöpaja Utajärvellä. Tuotevalikoimaamme kuuluu erilaisia luiska- ja vesijohtokauhoja, kaapeliauroja, routapiikkejä sekä Matti-lietevaunu, Matti-pumppukuormain ja Akseli-apuvaunu.

Myymme varaosia kaikkiin valmistamiimme tuotteisiin.

Tervakankaan Marjatila on perheyritys. Tilalla on viljelty mansikkaa vuodesta 1987. Yrittäjänä toimii Kalle Vimpari, joka on mansikanviljelijä toisessa sukupolvessa.
Meiltä saa kätevästi mansikkaa ympärivuoden; mansikan sesonkiaikana tuoreena ja muulloin pakasteena. Pakastemansikan toimitus edellyttää yhteydenottoa etukäteen. Tuoremansikan sesonkiaikana meiltä saa mansikat valmiiksi poimittuina - ne ovat aina samana päivänä poimittuja. Meillä ne ovat myös aina valmiiksi perattuja. Tuoremansikan sesonkiaikana tila on avoinna klo 9.00 - 18.00.
Olemme Facebookissa.

Pyhänsivuntie 976
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
045 1844 335
Kotisivu
kalle.vimpari@gmail.com

Yhteyshenkilö

Kalle Vimpari
045 1844 335
kalle.vimpari@gmail.com

Laadukas tilausravintola ja hotelli Merilän Kartano palvelee juhlassa ja arjessa. Luonnonkaunis ja rauhallinen ympäristö sopii virallisten tapahtumien kuten juhlien ja kokousten järjestämiseen sekä omatoimi- että ryhmämatkailijoiden vierailukohteeksi.

Merilän Kartano tarjoaa lisäksi ainutlaatuiset oheisohjelmat UNESCO Geoparkin alueella juuri Sinun ryhmäsi tarpeeseen.

Utacon on metallinkierrätykseen erikoistunut yritys. Keräämme, lajittelem-me ja jalostamme metalliromua teollisuu-den raaka-aineeksi. Metallinkierrätyksen lisäksi tomintaamme kuuluu:
- koneiden (raskas kalusto, maanrakennuskoneet yms.) myynti ja tuontipalvelut
- hydrauliikkaletkujen ja liittimien myynti/valmistus
- henkilöautojen ja raskaan kaluston rengasmyynti ja asennus
- käyttöraudan myynti
Vastaanotamme ja noudamme yrityksiltä ja yksityisiltä metalliromua. Yrityksille on mahdollisuus järjestää vaihtolava romun keräykseen.

Monipuolinen ruoka- ja tapahtumapaikka kaikenikäisille! Pizzoja, kebabeja, salaatti- ja grilliruokaa sekä maittava lounas noutopöydästä. Lisäksi synttärit, kokoukset yms. järjestyvät, myös isommalle porukalle.

Tsekkaa tapahtumat, aukioloajat ja tarjoukset Turkin taverna baari ravintola Facebook-sivuillamme. Aina parempi!

Erilaisia pizzoja, kebabeja, hampurilaisia, salaatteja sekä kahvia ja leivonnaisia. Pizzoja saa myös gluteenittomina. Ajankohtaista tietoa meistä Utajärven Pizza & Kebab Facebook-sivuillamme.

Tilaa, nouda tai nauti paikan päällä!

Me olemme Metsä Group, kansainvälisesti toimiva suomalainen metsäteollisuuskonserni. Käytössämme on maailman paras uusiutuva raaka-aine, pohjoinen puu, jota hyödynnämme vastuullisesti ja tehokkaasti. Kaikki käyttämämme puuraaka-aine on sataprosenttisen jäljitettävää.

Vanhatie 50
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
010 777 0
Kotisivu

Yhteyshenkilö

Niina Ekfors
050 406 9732
niina.ekfors@metsagroup.com

Monipuolista apua kodin arkeen ja yrityksien tarpeisiin, mm: siivoukset, pihatyöt, lumen pudotukset, pintaremontit, ikäihmisten asiointipalvelut… Soita niin kerron lisää palveluistani ja hinnoista.

Palveluksessasi Timo!

Oravatie 1
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
0400-157992
tinde0710@gmail.com

Yhteyshenkilö

Timo Rämö
0400-157992
tinde0710@gmail.com

Teknikomi Oy on nuorta energiaa täynnä oleva LVI- ja sähköalan ammattilainen. Toimimme laajalla sektorilla energiamarkkinassa, toteuttaen vaativatkin projektit lämmönlähteiden vaihdosta yksityissektorilla aina isoihin aurinkovoimaloihin yrityssektorille.

PiipaLinen myy suomalaista käsityötä. Käsinpainetuista pellavakankaista tehdyt sisustustuotteet ja asusteet sekä käsin kuvioidut lasituotteet itselle tai lahjaksi.

Me Omaleipurilla leivomme laadukkaat leivät ja leivonnaiset laadukkaista lähialueen jauhoista. Valikoimaamme kuuluvat niin uunituoreet kuin pakastetut esipaistetut sekä kypsentämättömättömät leipomotuotteet.

Leipomotuotteistamme pääset nauttimaan tilaamalla ja noutamalla tuotteet suoraan myymälästämme tai suuntaamalla lähimpään Omaleipurin leipomotuotteita jälleenmyyvään kauppaasi. Tilaa haluamasi tuotteet helposti verkkosivujemme kautta tai tee tilaus suoraan puhelimella tai sähköpostilla.

Valmistamme mittatilaustyönä haluamasi asut arkeen ja juhlaan. Ompelemmme myös kodin sisustustekstiilit, kuten verhot ja tyynyt.
- Korjausompelut
- Mittatilausompelut
- Sisustusompelut
- Brodeeraukset
- Kalvo- ja sublimaatiopainatukset

Nurmipellontie 7
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
040 089 6676
Kotisivu
sirpa.kovalainen@gmail.com

Yhteyshenkilö

Sirpa Kovalainen
040 089 6676
sirpa.kovalainen@gmail.com

Arin Konepiste
Utajärveläinen, 1999 aloittanut kodinkoneliike.
Valikoimassa mm:
Kodinkoneet, pienkoneet, viihde-elektroniikka, antennitarvikkeet, polkupyörät ja varaosat, paristot, lamput, matkapuhelimet ja tarvikkeet, imurinpussit ja tarvikkeet, Moccamaster varaosat, PC tarvikkeet, ym…
- Paristonvaihdot kelloihin ja esim. autonavaimiin.
- Pyörähuollot, kumivaihdot.
- Pienet huoltotyöt, mm. kaukosäätimien korjaus.
- Siirrän wanha kotivideot dvd levylle.
Muutakin saa toki kysellä.
TERVETULOA!

Utajärven Yrityspuisto Oy pähkinäkuoressa:
- Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö
- kehittää erityisesti Mustikkakankaan ja Lämpötien teollisuusalueita sekä Rokua Geopark -matkailualuetta
- luo edellytyksiä uusien yritysten syntyyn sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa

Hiiliviisaassa kehittäjäkunnassa on pikkuisen parempi yrittää ja asua. Tule tutustumaan ja tekemään elinvoimaa meidän kanssamme!

Sale Utajärvi palvelee sinua joka päivä aamusta iltamyöhään. Meillä asioidessasi voit luottaa, että löydät valikoimista kaiken tarvittavan – pysyvästi edulliseen hintaan. Sale on aina lähellä!
Aukioloajat:
ma-la: 07:00-21:00
su: 11:00-19:00

Laitilantie 10
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
044 788 6166
Kotisivu
sale.utajarvi@sok.fi

Yhteyshenkilö

Sinikka Nurro
044 788 6166
sale.utajarvi@sok.fi

Suoritamme tilausmatkaliikennettä kahdella linja-autolla Suomessa ja ulkomailla, sekä maidonkeräystä yhdellä autolla.

Valmistamme liitereitä ja piharakennuksia pöyrähirrestä.
Toimitamme tuotteitamme koko Suomen alueelle.

Tuotteet:
liiteri 3x3
liiteri 4x4
Pariliiteri 3x9
Pariliiteri 4x10
Pariliiteri 4x11

Lisäksi tilauksesta.

Puolangantie 26
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
0505599595
Kotisivu
sokkelopuu@gmail.com

Yhteyshenkilö

Tero Karhu
0505599595
sokkelopuu@gmail.com

K-Market Meirami - kauppias hoitaa homman tarjoamalla asiakkailleen monipuoliset palvelut ja tuoreet valikoimat aidosti läheltä.

Aukioloajat:
ma-la: 08:00-21:00
su: 11:00-20:00

Rokuan Tähti on 362 neliön tasokas huvila 20:lle hengelle. Huvila sijaitsee Rokua Geoparkin sydämessä hyvien palveluiden äärellä. Tähti soveltuu erinomaisesti kokouksiin ja virkistykseen kuin perhelomailuun ja juhliin. Tähdessä majoittuu isompikin porukka!

Tähti sijaitsee aivan kylpylähotelli Rokua Health&Spa:n palveluiden tuntumassa. Huvila on kolmikerroksinen ja huvilassa on 10 makuuhuonetta, tilava tupakeittiö yhteiseen kokoontumiseen sekä sauna- ja suihkutilat.

Lisäksi:
Tilaussavusauna ja kylpypalju
Fatbike-vuokrausta Rokualla ja tilauksesta koko Rokua Geoparkin alueella (kuljetus järjestyy)
Lumikenkien vuokraus
Kalastusretket Oulujoelle ja Oulujärvelle
Kalastuskajakkien vuokraus

Haadex Oy omistaa Utajärven Mustikkakankaalla toimivan sahan, jonka liiketoimintaan kuuluu tuotteiden vienti ulkomaille. Ostamme sahalle mänty- ja kuusipikkutukkia (lpm 9 - 16 cm).

Mustikkakankaantie 3
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
040 052 2571
kari@haadex.fi

Yhteyshenkilö

Kari Korja
040 052 2571
kari@haadex.fi

Utajärvellä sijaitsevassa Riannassa saat osaavissa käsissä monipuoliset kampaamopalvelut. Liikkeessämme on myös myytävänä laaja valikoima meikki- ja kampaamotuotteita. Kätevä ajanvaraus netissä.

Vanhatie 50 L1
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
040 838 4908
Kotisivu
posti@rianna.fi

Yhteyshenkilö

Anna Rikkola
040 838 4908
posti@rianna.fi

Ympäristö-, turvallisuus- ja laadunkehittäminen, sähköinen dokumentaatio.
Laatuanalyysit, laadun arvioinnit ja sertfiointiin valmistautumiset.
Vesistöjen/ kosteikkojen kunnostussuunnittelu
Viestinnän ja tiedottamisen kehittäminen
(Navikointiohjelmien ja koiratutkien myynti)

Metsänhoitoyhdistys Rokua-Paljakka toimii Utajärven, Vaalan ja Puolangan kunnissa. Olemme metsänomistajan apuna puukaupassa sekä metsänhoitotöiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Palvelemme metsänomistajia kaikissa metsän hoitoon ja käyttöön liittyvissä asioissa. Tunnemme paikallisen puumarkkinatilanteen ja ajamme metsänomistajan etua.

Toiminnanjohtaja Jukka Kauppinen, puh. 044 0167 100, jukka.kauppinen@mhy.fi

Vanhatie 33
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
0400 882 376
Kotisivu
rokuapaljakka@mhy.fi

Yhteyshenkilö

Sanna Sutela
0400 882 376
rokuapaljakka@mhy.fi

Utajärven Autohuolto Oy on vuodesta 2010 asti toiminut
monimerkki korjaamo,huollamme ja korjaamme autot ja
pienkoneet ammattitaidolla.

Kalevalainen jäsenkorjaaja
Jalkojen hoidon ammattitutkinnon suorittanut jalkahoitaja
Klassinen vyöhyketerapeutti
Perushoitaja
Lisäksi perinteinen hieronta.

Kranu Oy on Oulussa sijaitseva, palveluiltaan koko maan kattava hakukoneoptimoinnin asiantuntijayritys.

Meidän tavoitteemme on olla helposti lähestyttävä ja ennen kaikkea luotettava kumppani alalla, jota vaivaavat niin käsiteongelmat kuin ennakkoluulotkin.

Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten sinun palvelusi löytyisivät helpommin!

Isokatu 56
90100 Oulu

Avaa sijainti kartalla
+358 45 1241213
Kotisivu
info@kranu.fi

Yhteyshenkilö

Jarno Tuovinen
+358 45 1241213
jarno@kranu.fi

Olen Oulunkaaren sosiaalipalvelujen tuottaja. Teen kotisiivouksia, kauppa- ja asiointipalveluja sekä pieniä kodin kunnossapito- ja korjauspalveluita. Teen myös yrityssiivouksia. Sekä tarjoilijan-kokin keikkatöitä.

Rantalehdontie 7
91660 Ahmas

Avaa sijainti kartalla
0405025772
sanka1palvelu@gmail.com

Yhteyshenkilö

Sanna Kauppinen
0405025772
sanka1palvelu@gmail.com

Invera Oy on Utajärveläinen rakennusliike, joka työllistää paljon Utajärveläisiä ja Oulujokilaakson alueen ihmisiä.

Rakennamme luotettavasti ja ammattitaidolla kaikki rakennukset kesämökistä rivitaloihin saakka. Rakentamisen toteutamme toiveidesi mukaisesti haluamassasi laajuudessa. Olipa mielessä mikä tahansa rakentamiseen tai Utajärvellä asumiseen liittyvä asia, ota rohkeasti yhteyttä! Avustamme mielellämme myös sopivan rakennuspaikan löytymisessä ja rakennusluvan hankinnassa!

Maarakentamisen toimialalla toteutamme kaikki maarakennustyöt tarpeidesi mukaisesti ammattitaitoidolla ja luotettavasti!

Autamme mielellämme, kysy rohkeasti lisää!
Antti Vääräniemi 0401424146

Komulantie 5
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
0401424146
Kotisivu
toimisto@invera.fi

Yhteyshenkilö

Antti Vääräniemi
0401424146
antti.vaaraniemi@invera.fi

Ydintoimintaamme on elämykselliset ohjelma- ja tapahtumapalvelut, välinevuokraus ja majoituspalveluiden välitys.

Jaakonjärventie 2
91670 Rokua

Avaa sijainti kartalla
0503721097
Kotisivu
info@rokuaoutdoors.com

Yhteyshenkilö

Keijo Kurttila
0503721097
info@rokuaoutdoors.com

Utajärven Osuuspankki on kauniissa Oulujokivarressa toimiva itsenäinen, taloudeltaan vahva ja vakavarainen OP Ryhmään kuuluva Osuuspankki.
Osuuspankkimme perustettiin v. 1911, joten olemme jo yli 100 vuoden ajan edistäneet asiakkaittemme turvallisuutta, hyvinvointia ja menestymistä.

Utajärven Osuuspankin asiakasmäärä on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Asiakasmäärämme jatkuva kasvu on paras osoitus asiakkaittemme tyytyväisyydestä palveluihimme. Pankkimme tarjoaa asiakkaillemme kaikkia nykyaikaisen finanssiyrityksen palveluita, pankkipalveluista varallisuudenhoitoon, vakuutuksiin ja asiantuntijapalveluihin.

Palvelemme kaikkia niitä, jotka ovat valinneet pankkimme omaksi pankikseen ja haluavat hoitaa asiansa tuttujen ja ammattitaitoisten toimihenkilöidemme kanssa. Meidän tapamme rakentaa luottamuksellisia ja kestäviä asiakassuhteita perustuu asiakkaidemme henkilökohtaiseen, ihmisläheiseen ja asiantuntevaan palveluun.

Vakavaraisena pankkina Utajärven Osuuspankki tarjoaa asiakkailleen edulliset pankkipalvelut ja omistaja-asiakkailleen lisäksi erinomaiset keskittämisedut ja OP-bonukset. Parhaat edut saat keskittäjäasiakkaana.

Utajärven Osuuspankkiin on helppo tulla ja saada haluamaansa palvelua, konttorissa, puhelimessa, verkossa tai mobiilissa. Henkilökuntamme auttaa Sinua hyödyntämään sähköisiä palveluja kuten verkkoasiointia tai e-laskupalvelua.

Olemme luotettava ja turvallinen kumppani elämäsi eri käänteissä.

Mikäli olet kiinnostunut pankkimme asiakkuudesta ja palveluista, ota yhteyttä, henkilökuntamme palvelee Sinua mielellään!

Vanhatie 35
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
0102589221
Kotisivu
utajarven@op.fi

Yhteyshenkilö

Terttu Hagelin
0102589220
terttu.hagelin@op.fi

Tarjoamme ammattitaidolla tilitoimistopalveluita: kirjanpitoa, palkanlaskentaa, laskutusta sekä neuvontaa. Nykyaikaiset ohjelmistomme mahdollistavat sähköiset palvelut, mutta myös perinteinen kirjanpito on mahdollista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Jätevesijärjestelmien suunnittelut ja neuvonta, sekä järjestelmien saneeraukset ja rakentaminen.

Traktoriurakointi kuten maansiirtotyöt, tien pientareiden niitto ja vesakon murskaus, lumityöt.

Komulantie 5
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
0401424146
info@intova.fi

Yhteyshenkilö

Antti Vääräniemi
0401424146
info@intova.fi

Psykoterapiaa, vaativaa lääkinnällistä psykoterapeuttista kuntoutusta sekä hypnoterapia - palveluita. Kela-pätevyys.
Työnohjausta ryhmille ja yksittäisille työntekijöille. Työyhteisön prosessien konsultaatiota. Johdon ja esimiesten työnohjausta.

Hyvinvointihotelli Rokua Geopark alueen sydämessä. Meiltä löydät monipuoliset palvelut kokouksiin, tapahtumiin, sukujuhliin ja lomalle.

Kuntoraitti 2
91670 Rokua

Avaa sijainti kartalla
0207819200
Kotisivu
myynti@rokua.com

Yhteyshenkilö

Tiina Ruotsalainen
-
markkinointi@rokua.com

Kampaamo-, kosmetologi- ja , hierontapalvelut Kylpylähotelli Rokua Health & Span yhteydessä.

Kuntoraitti 2
91670 Rokua

Avaa sijainti kartalla
0207819200
Kotisivu
myynti@rokua.com

Yhteyshenkilö

Tiina Ruotsalainen
0207819200
tiina.ruotsalainen@rokua.com

Monipuoliset kuntoutuspalvelut. Fysio- ja toimintaterapiaa myös ilman lääkärin lähetettä.

Meillä avokuntoutuksessa käyvät saavat käyttää kuntosalia ja kylpylää veloituksetta poliklinikkakäyntien väliaikoinakin.

Kuntoraitti 2
91670 Rokua

Avaa sijainti kartalla
0207819277
Kotisivu
kuntoutus@rokua.com

Yhteyshenkilö

Eija Väänänen
0207819376
kuntoutus@rokua.com

Lianjärven rannalla kävelymatkan päässä Rokua Health & Spa hotellista sijaitsevat viihtyisät ja hyvin varustellut loma-asunnot ympärivuotiseen käyttöön. Ekologisuus ja perinteiset mökkeilytavat on huomioitu käytännöissä.

Uniikkeja käyttövaatteita arkeen ja juhlaan tilaustyönä ja verkkokaupasta.

Alasuvannontie 11
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
0443276848
Kotisivu
helmikki01@gmail.com

Yhteyshenkilö

Riikka Koskinen
0443276848
helmikki01@gmail.com

Laadukkaat kampaamopalvelut vuodesta 2017 lähtien. Varaukset soittamalla tai Utajärven Parturi-Kampaamo Facebook-sivun kautta. Myytävänä myös kampaamotuotteita.

Vanhatie 46
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
045 2235552
ei sähköpostia

Yhteyshenkilö

Susanna Sipola
045 2235552
ei sähköpostia

Hoidamme erilaiset nosto- ja siirtotyöt sekä kuljetukset vankalla kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu kaikki tavaran noudosta toimitukseen ja nostoon asti.
Kalustoomme kuuluvat nosturiautot, joilla työ kuin työ onnistuu sujuvasti. Käytössämme ovat nosturit 28-36 metriin ja 30-110 tonnimetriin asti.
Vuokraamme myös saksilavanostinta, maksimi työskentelykorkeus 13m. Lava jatkettavissa 6m asti, leveys 2,35m.

Yrityksessämme on kaksi isoa esteetöntä taksia, molemmissa invahissit.
Palveluumme kuuluvat Oulunkaaren sopimusajot sekä normaalit taksikyydit. Tarjoamme myös tavarankuljetusta autoillamme. Meiltä voit tilata VIP-kyydit esim. häihin, polttareihin ja yritystapahtumiin.
Maksutavat:
-käteinen, debit ja credit card
-taksikortti (mainittava tilauksen yhteydessä)
-yrityslaskutus (lisätään toimistopalvelumaksu 5€)
Tilaukset p.044-3227995 tai 050-3306607

Kiertotie 7
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
044-3227995
sepontaksi@gmail.com

Yhteyshenkilö

Seppo Moilanen
050-3362288
sepontaksi@gmail.com

Mokopa Oy on raskaan kuljetuskaluston korjaamo Utajärvellä. Huollamme ja korjaamme kaikkea raskasta kuljetuskalustoa merkistä riippumatta vuosien kokemuksella. Korjaamollamme on myös A-lupa (saa korjata jarrujärjestelmiä).
Jäikö autosi tien päälle? Ei hätää, päivystyksemme palvelee 24 h vuorokaudessa numerossa 040 0975 666 tai 040 0180 520. Tarjoamme myös henkilöautojen katsastusta. Soita ja varaa aikasi numerossa 08 3117 171.
Lisäksi tarjoamme käyttöösi laadukkaat ja viihtyisät kokous- ja saunatilat. Tsekkaa kuvagalleria kotisivuillamme!

Hiltulantie 2
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
040 0180 520
Kotisivu
hannumoi58@gmail.com

Yhteyshenkilö

Hannu Moilanen
040 0180 520
hannumoi58@gmail.com

Tarjoan laajan valikoiman kotipalveluita: viikko- ja suursiivoukset, pihatyöt, kauppakäynnit,vanhusten ulkoiluttaminen yms. Toimin koko kunnan alueella. Ota rokeasti yhytettä niin kerron lisää palveluistani.

Saat meiltä resepti- ja itsehoitolääkkeet, vitamiinit ja muut ravintovalmisteet, haavanhoitotuotteet, pesunesteet sekä paljon muita terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Olemme sinua varten valmiina auttamaan ja opastamaan kaikissa lääkehoitoihin ja muuhun terveydenhoitoon liittyvissä asioissa.

Tervetuloa!

Uudistetuissa tiloissa laadukasta fysioterapiaa, personal training-palveluita sekä hierontaa. Kuntoutusta ikäihmisille myös kotona tai hoivakodissa, tavoitteena toimintakyvyn ylläpito sekä arkisten toimintojen, kuten liikkumisen helpottuminen. Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Meillä on sopimukset myös Kelan vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen, sekä osaamista lantionpohjan- ja vatsalihasten erkauman kuntoutukseen. Liikunta- ja ruokavalio-ohjaukset kaikenkuntoisille!

Asematie 2
91600 Utajärvi

Avaa sijainti kartalla
0505593617
Kotisivu
erja.ammanpaa@fysios.fi

Yhteyshenkilö

Erja Ämmänpää
0505593617
erja.ammanpaa@fysios.fi